Nioxin

Ohenevat hiukset ovat yleinen ongelma

Tiesitkö, että oheneviin hiuksiin on nyt ratkaisu, jonka ansiosta voit nauttia paksumman ja tuuheamman näköisistä hiuksista?

Tutkimme hiuspohjasi mikrokameralla, joka auttaa löytämään juuri sinulle oikeat tuotteet kotihoitoon.

Monet markkinoiden tuotteista ovat joko lääkepohjaisia tai ongelmia peittäviä. Nioxin lähestyy ohenevien hiusten ongelmaa kokonaisvaltaisesti eikä yritä kasvattaa hiuksia uudelleen tai peittää ongelmaa. Nioxinin innovatiivinen ihonhoitoon perustuva teknologia saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset ilman sivuvaikutuksia.

3 OHENEVIEN HIUSTEN MERKKIÄ


Hiusten luonnollinen kasvusykli voi häiriintyä monista eri syistä.

Hiusten ohentumisen syyt:

1. Hiussäikeiden väheneminen
2. Entistä ohuemmat hiussäikeet
3. Hiuspohjan terveysongelmat hiustenkasvun esteenä

Olipa hiusten ohentumisen syy mikä tahansa, Nioxinilta löytyy ammattitaito, jolla ongelmaa voidaan hoitaa räätälöidyllä hoidolla.

NIOXININ IHONHOIDOLLINEN LÄHESTYMISTAPA HIUKSIIN

Nioxin on hakenut inspiraatiota ihonhoidosta kehittyneeseen ohenevien hiusten hoitoon. Kasvojen ihon jatkeena oleva hiuspohja vaatii samaa huolenpitoa ja hoitoa kuin kasvojen iho. Tuotevalikoimamme on kehitetty vahvistamaan, ravitsemaan ja korjaamaan hiuksia perin juurin. Koska hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä, tästä on seurauksena paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset. 75% amerikkalaisista kampaajista arvioi Nioxinin tehokkaimmaksi oheneviin hiuksiin erikoistuneista brändeistä.

3-osaiset järjestelmät auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa.